Friday, September 19, 2008

bila beban sama di pikul ringan sama di jinjing

Raya dah dekat..
bagi company mcm THCC dah comfirm ade deco utk sambut raya..
jadi kami semua beria mengayam ketupat,create bunting,gantung kad raya
utk nmpk meriah..dan dah tentu nak menang sbb ini adalah pertandingan..



klu nk tahu kat thcc fairul sorg je yg tau anyam ketupat..aku blajar dgn dia ..klu x mmg raya tahun depan baru siap fairul anyam sorang2..jadi aku tolong dia..terer kan aku..terang hati..hakhak..gilee..anyam ketupat perlukan kesabaran yg melangit

Majoriti yang tau anyam ketupat terlalu sedikit..jadi aku pun bangga dgn membuktikan ketupat pertama anyaman ku..huhu..dan majoriti melukis tangan hanya ema sorg...seni melukis dari menjadi cikgu tadika katanya

Sifu fairul menurun kan ilmu pada lain2

dua hari baru settle anyam ketupat..tengok ali pun dah pandai..maznah pose je tu..jgn tertipu ngeh2

mewarna bintang bagi kanak-kanak riang

80% progressing...

hari mengantung




wan yg mmg kaki mengantung..dia mmg suka keje2 nepal dan bangla ni..hak..bagusss
muni sbg supervisor



untuk tempahan sila hubungi 03 7728 4959 haha..acah je


Finally..bunting hari raya THCC dengan lampu lip lap cap ayam di beli dkt kedai dgn rm9.90 sahaja..budjet maa

alhamdullilah..kerja yang banyak menjadi sedikit klu sama-sama pikul..bukan saja bercerita..aku sekali ingin kongsi kegembiraan bila semua bekerjasama ..moga tahun depan lebih meriah dari ini..dengan izin Allah...

2 comments:

kel@mbu said...

perghh.. gempak giler korang... caiyok2..

mohadi said...

fuyyo!! nanti ada kuih raye x? sure ada kan. xnak invite aku dtg bry kt sane ke? dgr cite dpt bonus raye. maknanye kalo aku dtg nanti leh dapat duit raye la yea. yeay!!